Marcus - Dj med lång erfarenhet(sedan -96?) av vinyl, ljudteknik och dickjockey-yrket under många år med sena nätter på ställen runt om i södra Sverige. Bokas för både dj-jobb men även att rigga inför event, då kärleken till den bästa kombinationen av ljud inför ett event funderas över. Mästare på att löda och att bygga ljud! Hjärtat klappar lite extra för elektronisk musik med förkärlek till klassisk detroit och chicago house, men även hiphop beats och minimal techno. Startade en gång i tiden Malmö nations första klubb för house/techno. En dj med grym känsla att läsa av rummet oavsett genre!
Manuel - Dj med lång erfarenhet(sedan -96?) av musik både digitalt & vinyl. Stort intresse och kunnande inom ljudteknik och allt som hör därtill.  Spelat på många ställen runt om i Sverige men även utomlands nu senast på Ibiza sommaren 2022. Hjärtat klappar lite extra för riktigt bra,producerad Disco, samt även gospel-house och Tech-house. Grym på  beatmix och att få riktig feststämning ! Bokas även inom allt som har med att rigga bästa ljud inför event, då ljud- och ljus-teknik är något Manuel brinner för.
Maria- Lång erfarenhet från den klassiska sidan(bl a spelat violin i 14år) och aktivt utövat musik på instrument och sång på olika sätt sedan barnben då hon har flera musiker i familjen. Alltid haft ett stort intresse för musik. Nu är hennes instrument vinylspelaren sedan 2019,och hon blev helt såld! Hennes hjärta klappar alltid lite extra av handklapp, synkoper och vandrande basgång, vilken genre det än är. Men lite extra fokus på jazz, soul ,och även mycket elektroniskt och house med en bra vokal. Gillar också i smyg en del rock & blues(faktiskt),vilket hon också bokas för ibland.Grym på oväntade låtval och bra cutmix!
Back to Top